Хигиенски и лесни за употреба

Новите сандаци за супермаркет од Liebherr се одликуваат со иновативни идеи за професионални потреби. Со примена на модерни компоненти за ладење, еколошко и моќно разладно средство, како и прецизни контроли, квалитетот и свежината на производите остануваат загарантирани. Електрониката со допир е ергономски и прегледно поставена во задниот дел на сандакот.

Сандаци за замрзнување за трговија со храна

Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-10 од 10

PIZ 210 (-) Замрзнувач за супер маркет

 • Вкупен бруто волумен 793 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 143 / 210 / 76 cm
 • Вкупен бруто волумен 793 l

PIZ 250 (-) Замрзнувач за супер маркет

 • Вкупен бруто волумен 1.160 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 143 / 250 / 76 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.160 l

BAY 210m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.060 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 94,5 / 210 / 105 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.060 l

BAY 250m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.290 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 94,5 / 250 / 105 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.290 l

COVE 180me (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 763 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 89 / 180 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 763 l

COVE 180se (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 704 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 180 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 704 l

COVE 250m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.117 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 89 / 250 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.117 l

COVE 210m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 915 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 89 / 210 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 915 l

COVE 250s (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.033 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 250 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.033 l

COVE 210s (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 845 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 210 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 845 l
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.