PIZ 250 (-) Замрзнувач за супер маркет

Група на производ Замрзнувач за супер маркет
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 143 / 250 / 76 cm
Внатрешни димензии: висина / ширина / длабочина 80,0 / 238,0 / 40,0
Вкупен бруто волумен 1.160 l
Приказ на производ 1,54 m²
Потрошувачка на енергија за 24 часа 8,484 kWh / 24h

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Група на производ Замрзнувач за супер маркет
GTIN 9005382269176
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 3.097 kWh/a
Потрошувачка на енергија за 24 часа 8,484 kWh / 24h
Климатска класа 3
Температурна класа L1
Вкупен нето капацитет 659 l
Акустична моќност 60 dB
Максимална температура на најтоплиот мерен пакет -15 °C
Максимална температура на сите мерни пакети -18 °C
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50-60 Hz
Приклучна вредност 5,0 A
Sicherheitsklasse 3
Cобна температура +16 °C до 25 °C
Приказ на температура на преграда на замрзнувач внатрешен дигитален
Интерфејс RJ45
Potentialfreier Kontakt
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно
Управување Електроника на допир
Замрзнување на бруто волумен 1.160 l
Замрзнување на нето волумен 689 l
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 290
Количество за полнење на првото средство за ладење 125 g
Прилагодлив опсег на температура -18 °C до -23 °C
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 8
Tauwasserablauf
Внатрешно осветлување ЛЕД осветлување
Боја на куќиште Сиво
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на внатрешен сад Алуминиум обложен со бело
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Решетки обложени со пластика
Брава
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Прилагодливи стапала 0
Приклучен кабел (должина) 2.300 mm
Вкупен бруто волумен 1.160 l
Вкупен нето волумен 689 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 143 / 250 / 76 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.050,0 / 2.650,0 / 810,0 mm
Внатрешни димензии: висина / ширина / длабочина 80,0 / 238,0 / 40,0
Приказ на производ 1,54 m²
Тежина (без пакување) 350 kg
Тежина (со пакување) 404 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.