Врвни перформанси за професионалци

Доверливост, ефикасност и економичност: Замрзнувачите од Liebherr ги исполнуваат најголемите потреби за индустриските корисници. За складирање длабоко замрзнати производи уредите овозможуваат највисока моќност на ладење. Лесно се пристапува до деловите за ладење во горниот дел на уредот, со што значително се зголемува волуменот на внатрешниот простор.

Замрзнувачи за хотелиерство и гастрономија

Вкупен бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред


Климатска класа


Вметнување


Материјал на внатрешен сад


Материјал на врата/капак

Gerätehighlights

Внатрешно осветлување

Резултати 1-10 од 18

 • 1
 • 2

FFFCsg 4001 Perfection Самостоен фрижидери за замрзнување со SmartFrost

 • Вкупен бруто волумен 316 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm

FFFCsg 5501 Perfection Самостоен фрижидери за замрзнување со SmartFrost

 • Вкупен бруто волумен 499 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFCvg 5501 Perfection Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

 • Вкупен бруто волумен 472 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFCvg 6501 Perfection Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

 • Вкупен бруто волумен 544 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFsg 4001 Performance Самостоен фрижидери за замрзнување со SmartFrost

 • Вкупен бруто волумен 316 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm

FFFsg 5501 Performance Самостоен фрижидери за замрзнување со SmartFrost

 • Вкупен бруто волумен 499 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFsg 6501 Performance Самостоен фрижидери за замрзнување со SmartFrost

 • Вкупен бруто волумен 573 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm

GCv 4010 ProfiLine Комбинација за ладење и замрзнување

 • Вкупен бруто волумен 361 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm

GCv 4060 ProfiLine Комбинација за ладење и замрзнување

 • Вкупен бруто волумен 361 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm

GGPv 1470 ProfiLine Замрзнувач GN 2/1 со ладење со циркулација на воздух

 • Вкупен бруто волумен 1.361 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 212 / 143 / 83 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 212 / 143 / 83 cm
 • Резултати од пребарување по сајт
 • 1
 • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.