Врвни перформанси за професионалци

Доверливост, ефикасност и економичност: Замрзнувачите од Liebherr ги исполнуваат најголемите потреби за индустриските корисници. За складирање длабоко замрзнати производи уредите овозможуваат највисока моќност на ладење. Лесно се пристапува до деловите за ладење во горниот дел на уредот, со што значително се зголемува волуменот на внатрешниот простор.

Замрзнувачи за хотелиерство и гастрономија

Систем за ладење на преграда на замрзнувач


Бруто волумен


Систем за ладење на дел за ладење


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 11-20 од 21

GGPv 6520 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 5,132 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GGPv 6540

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 5,132 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GGPv 6570 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 5,132 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GGPv 6590 ProfiPremiumline

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,190 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GGU 1500 Premium

Вкупен бруто капацитет 143 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,724 kWh / 24h
Вметнување

GGU 1550 Premium

Вкупен бруто капацитет 143 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,724 kWh / 24h
Вметнување

GGUesf 1405

Вкупен бруто капацитет 143 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,724 kWh / 24h
Вметнување

GGv 5010

Вкупен бруто капацитет 486 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,410 kWh / 24h
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)

GGv 5060

Вкупен бруто капацитет 486 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,410 kWh / 24h
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)

GGv 5810

Вкупен бруто капацитет 556 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,701 kWh / 24h
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.