G 5216 ProfiLine Замрзнувач со статично ладење

Вкупен бруто волумен 513 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 172,5 / 75 / 75 cm
Разладно средство R 600a

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Замрзнувач со статично ладење
GTIN 9005382151112
класификација ProfiLine
Вкупен нето капацитет 472 l
Замрзнувач 472 l
Нето волумен замрзнувач 472 l
вкупен нето волумен 472 l
Годишна потрошувачка на енергија 384 kWh/a
Климатска класа 7
Sicherheitsklasse 7
Акустична моќност 45 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +10 °C до 35 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
Vernetzbarkeit
Опсег на температура -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Капацитет на замрзнување во 24 часа 30 kg
Време на складирање при грешка 30 h
Фиоки во делот за замрзнување 14
Број полици 7
приспособливо 0
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Лост рачка
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Плочи на испарувач
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Тежина (без пакување) 102,00 kg
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Rollen
Тип на тркалца
Должина на кабел за поврзување 1.900 mm
Брава
Дизајн на врата Swingline дизајн
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 172,5 / 75 / 75 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.800,0 / 769,0 / 835,0 mm
Тежина (со пакување) 109,00 kg
Вкупен бруто волумен 513 l
Замрзнувач со бруто волумен 513 l
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 60 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.