GG 4010

Вкупен бруто капацитет 382 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,176 kWh / 24h
Вметнување

Опрема

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Технички податоци

Група на производ Замрзнувач со статично ладење
GTIN 9005382217634
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,176 kWh / 24h
Акустична моќност 54 dB
Вкупен нето капацитет 348 l
Замрзнувач 348 l
Вкупен бруто капацитет 382 l
Замрзнувач 382 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Статички
Процес на одмрзнување на преграда на замрзнувач рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Вметнување
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Тежина (со пакување) 86,0 kg
Тежина (без пакување) 81,0 kg
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Опсег на температура -14°C до -28°C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Брава достапно
Стопирач за врата може да се менува од десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Полици 7
Материјал на полиците Плочи на испарувачот
Капацитет на товарење на полици на преграда на замрзнувач 60 kg
Дизајн на врата Swingline дизајн
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик

Преземања

Упатство за употреба GG 4010-40A (en)

Упатство за употреба GG 4010-40A (en)

PDF

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.