GGPv 1440

Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 10,027 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

Опрема

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Компонентите за ладење се безбедни,лесно достапни и интегрирани во горниот дел. За да може подобро да се исчисти, областа на таблата со компресор може малку да се искоси нагоре, обезбедувајќи многу добра пристапност. На пример, филтерот на кондензаторот, којшто е поставен зад областа на машинската табла, може лесно да се исчисти без да треба да го поместувате апаратот.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Технички податоци

Група на производ Замрзнувач GN 2/1 со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382195635
Класа на енергетска ефикасност D
Потрошувачка на енергија за 24 часа 10,027 kWh / 24h
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Климатска класа 5
Акустична моќност 60 dB
Вкупен нето капацитет 1.056 l
Замрзнувач 1.056 l
Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Замрзнувач 1.361 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Динамички
Процес на одмрзнување на преграда на замрзнувач автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 4,0 A
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Тежина (со пакување) 209,00 kg
Тежина (без пакување) 184,00 kg
Управување Електронска контрола
Опсег на температура -10 °C до -26 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Изглед на не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Не’рѓосувачки челик
Брава достапно
Стопирач за врата фиксно на лева страна/фиксно на десна страна
Материјал на внатрешен сад Хром-никел-челик
Полици 6
приспособливо 6
Материјал на полиците Пластифицирани решетки
Капацитет на товарење на полици на преграда на замрзнувач 60 kg
Дизајн на врата SwingDesign
Рачка Рачка во вид на лајсна
Материјал на ногалки за нивелирање Пластика

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.