GGPv 1470 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 1.427 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 216,2 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 9,277 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

Опрема

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Компонентите за ладење се безбедни,лесно достапни и интегрирани во горниот дел. За да може подобро да се исчисти, областа на таблата со компресор може малку да се искоси нагоре, обезбедувајќи многу добра пристапност. На пример, филтерот на кондензаторот, којшто е поставен зад областа на машинската табла, може лесно да се исчисти без да треба да го поместувате апаратот.

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Технички податоци

Група на производ Замрзнувач GN 2/1 со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382211618
Класа на енергетска ефикасност C
Потрошувачка на енергија за 24 часа 9,277 kWh / 24h
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Климатска класа 5
Акустична моќност 60 dB
Вкупен нето капацитет 1.079 l
Замрзнувач 1.079 l
Вкупен бруто капацитет 1.427 l
Замрзнувач 1.427 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Динамички
Процес на одмрзнување на преграда на замрзнувач автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 4,0 A
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 216,2 / 143,0 / 83,0 cm
Тежина (со пакување) 236,00 kg
Тежина (без пакување) 192,00 kg
Управување Електронска контрола
Опсег на температура -10 °C до -26 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Не’рѓосувачки челик
Брава достапно
Стопирач за врата фиксно на лева страна/фиксно на десна страна
Материјал на внатрешен сад Хром-никел-челик
Полици 8
приспособливо 12
Материјал на полиците Пластифицирани решетки
Капацитет на товарење на полици на преграда на замрзнувач 60 kg
Дизајн на врата Swingline дизајн
Рачка Рачка во вид на лајсна
Материјал на ногалки за нивелирање

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.