GGU 1550 Premium Замрзнувач со статично ладење што може да се вгради под работна маса

Вкупен бруто волумен 143 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 83 / 60 / 61,5 cm
Разладно средство R 600a

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Замрзнувач со статично ладење што може да се вгради под работна маса
GTIN 9005382167274
класификација Премиум
Вкупен нето капацитет 133 l
Замрзнувач 133 l
Нето волумен замрзнувач 133 l
вкупен нето волумен 133 l
Годишна потрошувачка на енергија 250 kWh/a
Климатска класа 7
Sicherheitsklasse 7
Акустична моќност 45 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +10 °C до 35 °C
Приклучна вредност 0,6 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Управување Електронска контрола
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
Опсег на температура -9 °C до -26 °C
Технологија на ладење
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Капацитет на замрзнување во 24 часа 14 kg
Време на складирање при грешка 24 h
Фиоки во делот за замрзнување 0
Број полици 4
приспособливо 0
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Нерѓосувачки челик
Рачка Рачка од не’рѓосувачки челик
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Плочи на испарувач
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Тежина (без пакување) 39,00 kg
Türe selbstschließend
Вметнување
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Rollen
Тип на тркалца
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Брава механички
Дизајн на врата HardLine
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 83 / 60 / 61,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 875,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (со пакување) 42 kg
Вкупен бруто волумен 143 l
Замрзнувач со бруто волумен 143 l
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 24 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.