GGUesf 1405 Замрзнувач со статично ладење што може да се вгради под работна маса

Вкупна зафатнина 143 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60 / 61,5 cm
Вметнување

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Замрзнувач со статично ладење што може да се вгради под работна маса
GTIN 9005382168011
Годишна потрошувачка на енергија 265 kWh/a
Вкупен нето капацитет 133 l
Замрзнувач 133 l
Вкупна зафатнина 143 l
Bruttovolumen Gefrierteil 143 l
Nettovolumen Gefrierteil 133 l
Nettovolumen Gesamt 133 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,6 A
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 24 kg
Вметнување
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60 / 61,5 cm
Тежина (со пакување) 37,00 kg
Тежина (без пакување) 34,00 kg
Управување Електронска контрола
Опсег на температура -15 °C до -32 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Сребрено
Материјал на врата/капак Нерѓосувачки челик
Брава механички
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Полици 4
приспособливо 0
Материјал на полиците Плочи на испарувач
Дизајн на врата HardLine
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.