GGv 5010 ProfiLine Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

Вкупен бруто волумен 486 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Разладно средство R 290

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 9005382196656
класификација ProfiLine
Климатска класа 5
Вкупен нето капацитет 325 l
Замрзнувач 325 l
Нето волумен замрзнувач 325 l
вкупен нето волумен 325 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 1.245 kWh/a
Климатска класа 5
Sicherheitsklasse 5
Акустична моќност 55 dB
Разладно средство R 290
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Приклучна вредност 3,0 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
Vernetzbarkeit
Опсег на температура -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење NoFrost
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 5
приспособливо 4
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Ергономска рачка
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Тежина (без пакување) 101,00 kg
Türe selbstschließend
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 4
Rollen
Тип на тркалца
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 2.400 mm
Брава достапно
Дизајн на врата Swingline дизајн
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.905,0 / 765,0 / 835,0 mm
Тежина (со пакување) 109 kg
Вкупен бруто волумен 486 l
Замрзнувач со бруто волумен 486 l
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 60 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.