GGv 5810 ProfiLine Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

Вкупна зафатнина 556 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 9005382196632
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 1.351 kWh/a
Климатска класа 5
Вкупен нето капацитет 377 l
Замрзнувач 377 l
Вкупна зафатнина 556 l
Bruttovolumen Gefrierteil 556 l
Nettovolumen Gefrierteil 377 l
Nettovolumen Gesamt 377 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 3,0 A
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 60 kg
Вметнување 600x400mm (напречен жлеб) / GN 1/1, 530x325mm (напречен жлеб)
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Тежина (со пакување) 118,00 kg
Тежина (без пакување) 110 kg
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Опсег на температура -14 °C до -28 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Брава достапно
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Полици 6
приспособливо 5
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Дизајн на врата Swingline дизајн
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
SmartCoolingHub

SmartCoolingHub

Арт. бр. 612578400

SmartCoolingHub со 36-месечна лиценца за фрижидер претставува основа за мрежно поврзување до 20 професионални Liebherr апарати. Тој се поврзува на мрежата и ги испраќа податоците од уредот до Liebherr-Cloud. При прекин на интернет-врската, тампон меморијата ги снима сите податоци на уредот до 48 часа.

ecovadis 2021

ecovadis 2021

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.