Професионални уреди за поголема свежина

Во индустриските дејности, ладилниците и замрзнувачите мора да бидат особено издржливи, удобни и енергетски ефикасни. Liebherr ги овозможува сите предности, коишто се потребни во професионалната дејност: висококвалитетни делови и максимален употреблив волумен, ефикасна моќност на ладење, стабилна постојана температура и многу лесно чистење. Пред сè, уредите се одликуваат со ниска потрошувачка на енергија и максимална економичност.

Ладилници за хотелиерство и гастрономија

Систем за ладење на дел за ладење


Бруто волумен


Систем за ладење на преграда на замрзнувач


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-10 од 23

FKUv 1660 Premium

Вкупен бруто капацитет 141 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,698 kWh / 24h

FKUv 1663

Вкупен бруто капацитет 141 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,947 kWh / 24h

FKvesf 1805

Вкупен бруто капацитет 180 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,0 / 60,0 / 60,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,122 kWh / 24h

GCv 4060

Вкупен бруто капацитет 361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,447 kWh / 24h
Вметнување

GKPv 1440

Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,256 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GKPv 1470 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,823 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GKPv 1470 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 216,2 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,823 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GKPv 1490 ProfiPremiumline

Вкупен бруто капацитет 1.361 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,969 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GKPv 6520 ProfiLine

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,110 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)

GKPv 6540

Вкупен бруто капацитет 597 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,483 kWh / 24h
Вметнување GN 2/1, 530x650mm (надолжен жлеб)
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.