FKUv 1663 Premium Ладилник со ладење со циркулација на воздух што може да се вгради под работна маса

Вкупен бруто волумен 148 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 83 / 60 / 61,5 cm
Разладно средство R 600a
Полнење 0,5 l PET 92
Полнење лименка од 0,33 l 163
Класа на енергетска ефикасност C

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Подпултно вградливи модели

Подпултно вградливи модели

Некои модели може да се интегрираат под работната површина. Во овој случај, за вентилацијата на задниот дел на уредот, потребна е напречна вентилација на работната површина од најмалку 200 cm². Ако нема решетка за вентилација во работната површина, висината на нишата мора да биде најмалку 860 mm за да се обезбеди соодветно предавање на топлината на предниот дел. Особено кај мали димензии, вградените модели нудат решение за заштеда на простор.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух што може да се вгради под работна маса
GTIN 9005382253571
класификација Премиум
Вкупен нето капацитет 130 l
Фрижидер 130 l
вкупен нето волумен 130 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 130 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 353 kWh/a
Климатска класа CC2
Sicherheitsklasse 7
Акустична моќност 45 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +16 °C до 35 °C
Приклучна вредност 1,0 A
Одржување на наведената температурна класа 5 °C
Напон 220-240 V ~
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Фреквенција 50 Hz
Фрижидер 141 l
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
може трајно да се вклуич
може да се затемни
Полнење 0,5 l PET 92
Полнење лименка од 0,33 l 163
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Систем за ладење Динамички
Внатрешно осветлување ЛЕД осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 4
оттаму прилагодив по висина 3
Подна решетка
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Рачка Рачка од не’рѓосувачки челик
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Материјал на полиците Шпанско кедрово дрво
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Брава механички
Дизајн на врата HardLine
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 83 / 60 / 61,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 875,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 44,00 kg
Тежина (со пакување) 46,00 kg
Вкупен бруто волумен 148 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 148 l
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 45 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.