GKv 5730 ProfiLine Ладилник GN 2/1 со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 586 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Разладно средство R 600a
Класа на енергетска ефикасност C

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник GN 2/1 со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382197493
класификација ProfiLine
Климатска класа 5
Вкупен нето капацитет 432 l
Фрижидер 432 l
вкупен нето волумен 432 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 432 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 652 kWh/a
Климатска класа 5
Sicherheitsklasse 5
Акустична моќност 57 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Фрижидер 586 l
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Vernetzbarkeit
Опсег на температура -2 °C до +15 °C
Систем за ладење Динамички
Внатрешно осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 6
оттаму прилагодив по висина 5
Подна решетка
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Ергономска рачка
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Türe selbstschließend
Вметнување GN 2/1, 650x530mm (напречен жлеб)
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 4
Rollen
Тип на тркалца
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 2.400 mm
Брава достапно
Дизајн на врата Swingline дизајн
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.905,0 / 765,0 / 835,0 mm
Тежина (без пакување) 90,00 kg
Тежина (со пакување) 98 kg
Вкупен бруто волумен 586 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 586 l
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 60 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.