GKvesf 4145 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 373 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 180 / 60 / 61 cm
Разладно средство R 600a
Полнење 0,5 l PET 256
Полнење лименка од 0,33 l 512
Класа на енергетска ефикасност D

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382167557
класификација ProfiLine
Климатска класа 4
Вкупен нето капацитет 286 l
Фрижидер 286 l
вкупен нето волумен 286 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 286 l
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 799 kWh/a
Климатска класа 4
Sicherheitsklasse 4
Акустична моќност 52 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Фрижидер 373 l
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Управување Механичко управување
Работење Копчиња
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
Vernetzbarkeit
Полнење 0,5 l PET 256
Полнење лименка од 0,33 l 512
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Систем за ладење Динамички
Внатрешно осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 6
оттаму прилагодив по висина 5
Подна решетка
Боја на куќиште Сребрено
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Нерѓосувачки челик
Рачка Ергономска рачка
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Türe selbstschließend
Вметнување
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Тип на тркалца
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Брава достапно
Дизајн на врата HardLine
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 180 / 60 / 61 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.856,0 / 620,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 63,00 kg
Тежина (со пакување) 68 kg
Вкупен бруто волумен 373 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 373 l
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 45 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.