GKvesf 5445

Вкупен бруто капацитет 554 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,133 kWh / 24h
Вметнување

Опрема

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Технички податоци

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382167571
Класа на енергетска ефикасност D
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,133 kWh / 24h
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Климатска класа 4
Акустична моќност 52 dB
Вкупен нето капацитет 445 l
Вкупен бруто капацитет 554 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Вметнување
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Тежина (со пакување) 75,0 kg
Тежина (без пакување) 69,0 kg
Управување Механичко управување
Работење Копчиња
Опсег на температура +1°C до +15°C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
potential-free contact
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Сребрено
Материјал на врата/капак Не’рѓосувачки челик
Брава достапно
Стопирач за врата може да се менува од десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Полици 5
оттаму прилагодив по висина 4
Материјал на полиците Пластифицирани решетки
Капацитет на полицата 60 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување
Дизајн на врата HardLine
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.