Совршено вграден склад за благородни вина

Liebherr овозможува ексклузивен асортиман висококвалитетни ладилници за вино за идеална температура на складирање и служење за вградување во кујната. Во ниши од 45 cm, 82 - 87 cm и 122 cm, уредите може да се вградат површински. Дали со изолациона стаклена врата или како фиксна монтажа на вратата - со својот беспрекорен дизајн и иновативна технологија TipOpen, уредите се удобни за користење и визуелно се истакнуваат.

Вградливи ладилници за вино

Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред


Материјал на врата/капак


Боја на куќиште

Резултати 1-5 од 5

UWKes 1752 GrandCru Ладилник за вино за подпултно вградување

Вкупен бруто капацитет 135 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,396 kWh / 24h
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 46
Температурни зони 1
Индивидуални Температурни зони 1

UWTes 1672 Vinidor Ладилник за вино за подпултно вградување

Вкупен бруто капацитет 123 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,535 kWh / 24h
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 34
Температурни зони 2
Индивидуални Температурни зони 2

WKEes 553 GrandCru Вградена полица за вино

Вкупен бруто капацитет 48 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 44,1 / 55,7 / 52,2 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,356 kWh / 24h
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 18
Температурни зони 1
Индивидуални Температурни зони 1

WKEgb 582 GrandCru Вградена полица за вино

Вкупен бруто капацитет 48 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 44,8 / 55,5 / 55,9 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,290 kWh / 24h
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 18
Температурни зони 1
Индивидуални Температурни зони 1

WKEgw 582 GrandCru Вградена полица за вино

Вкупен бруто капацитет 48 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 44,8 / 55,5 / 55,9 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,290 kWh / 24h
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 18
Температурни зони 1
Индивидуални Температурни зони 1
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.