Индустриски уреди за гастрономската дејност

Уредите од Liebherr за гастрономијата овозможуваат совршена моќност на ладење и голем практичен простор при помала површина. Во ладилниците и замрзнувачите се складира свежа храна како и јадења за послужување, постојано прегледни и добро пристапни. Исто така, важно за барови, кафеани и ресторани: Површините, преградите и садовите се направени да бидат лесни за чистење.

Хотелиерство и гастрономија

Ладилници

Уредите од Liebherr се оптимални за употреба во хотелиерство и гастрономија при екстремни услови. Создадени се за интензивна професионална употреба и многу се издржливи, благодарение на висококвалитетните материјали. Мазните внатрешни садови се лесни за чистење и овозможуваат совршена хигиена. Модерните контроли и моќните компоненти овозможуваат оптимално ладење и ја намалуваат потрошувачката на енергија. Ладилници

Замрзнувачи

Поголем волумен, доверливи, издржливи и лесни за чистење: Замрзнувачите од Liebherr исполнуваат големи потреби за индустриска употреба. Модерните контроли, како и моќните и еколошки разладни средства овозможуваат совршено ладење и безбедно складирање на храната. Благодарение на одмрзнувањето со топол гас, се скратува времето на одмрзнување и се намалува потрошувачката на енергија. Замрзнувачи

Уреди за вино

Висококвалитетните ладилници за вино се совршени за употреба во хотелиерство и гастрономија. Уредите претставуваат комбинација од можности за привлечна презентација и практично складирање. Дали за долготрајно складирање или за чување благородни вина на оптимална температура: Со ладилниците за вино за идеална температура на складирање и служење и моделите од линијата Vinidor, Liebherr овозможува соодветен уред за секое вино. Уреди за вино

БИМ датотеки

Работите како архитект, проектант или трговец и сакате да имате пристап до дигиталниот каталог со производи со BIM-податоци за апарати за домаќинство од марката Liebherr? Дознајте нешто повеќе.

Брендирање

Брендираните фрижидери и замрзнувачи овозможуваат промотивна презентација на производите и зголемување на свеста за брендот во моментот на продажба. Дознајте повеќе

Осигурување квалитет

Со цел да ги исполниме нашите високи стандарди за квалитет, во Liebherr сите производствени фази подлежат на строга контрола. Управување со квалитет

Брошури

Искусете ги разновидните фрижидери и замрзнувачи на Liebherr. Без разлика дали се работи за лаборатории или пекари, брошурите ви даваат увид во нашата широка палета. За преглед на брошура за индустриски апарати

Продажба

Дали сакате да видите како работи уред на Liebherr во живо пред да го купите? Нашите најблиски специјализирани претставници со задоволство ќе ви помогнат. Кон пребарување претставник