GCv 4060 ProfiLine Комбинација за ладење и замрзнување

Вкупен бруто волумен 361 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Разладно средство R 600a

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување
GTIN 9005382196595
класификација ProfiLine
Вкупен нето капацитет 345 l
Годишна потрошувачка на енергија 529 kWh/a
Климатска класа 5
Систем за ладење на дел за ладење Динамички
Sicherheitsklasse 5
Процес на одмрзнување автоматски
Акустична моќност 52 dB
Разладно средство R 600a
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
Ладење со бруто волумен 254 l
Внатрешно осветлување
Опсег на температура -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење SmartFrost
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Број полици 3
Замрзнување на бруто волумен 107 l
Замрзнување на нето волумен 105 l
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Нерѓосувачки челик
Рачка Рачка од не’рѓосувачки челик
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полиците Стакло
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Türe selbstschließend
Вметнување
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Тип на тркалца
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Брава механички
Број на полици во дел за ладење 4
приспособливо 3
Дизајн на врата HardLine
Вкупен бруто волумен 361 l
Вкупен нето волумен 345 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина (со пакување) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.060,0 / 614,0 / 703,0 mm
Тежина (со пакување) 86 kg
Тежина (без пакување) 81,00 kg
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 24 kg
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 45 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.