Нашите апликации за паметни телефони и таблети

BioFresh

Апликацијата со корисни информации за храната, витамините и трајноста, прегледно подредува од А до Ш или според категории – содржи и практична функција за пребарување.

Смути и мраз

Свежо во секое време: 16 вкусни рецепти за смути чекаат да ги подготвите. Исто така, сјајни коцки мраз паѓаат преку екранот и може да се поместат, напластат или да се турнат од сликата.