Како специјализирана компанија за ладилници и замрзнувачи Liebherr развива и реализира последователно нови и убедливи решенија за уште поголема свежина, едноставната употреба и штедење енергија. Со цел секогаш да бидете во тек со актуелната понуда на нашите апарати, за поголема прегледност и удобност, ви го подготвивме нашиот широк асортиман за преземање.

Брошури