Совршено одговара на вашиот Liebherr

Liebherr нуди разновиден избор на висококвалитетни додатоци за ладилници и замрзнувачи. Со нашите додатоци имате можност да користите дополнителни функции и да ги оптимизирате апаратите соодветно на вашите цели.

Токму затоа нашите додатоци одговараат на високите стандарди за квалитет, како што се има потврдено на низата темелни тестирања. А вие можете да бидете сигурни дека секогаш ќе го добиете вистинскиот Liebherr-квалитет.

Повеќе информации за опремата ќе најдете на нашата продавница на интернет. Таму можете директно да ја нарачате соодветната опрема за вашиот уред.

Кон интернет-продавницата

Имајте предвид дека опремата на Liebherr зависи од уредот и производната линија и не е достапна во секоја земја.