Брза помош во случај на дефект

Нашите експерти ќе ви помогнат за сите прашања што се однесуваат на нашите апарати. Потребна ви е помош при користење на ладилникот или замрзнувачот или имате дефект кој мора да се поправи во најкус можен рок?

За да можеме да ги обработиме што е можно поспецифично сите барања, при повикот ве молиме имајте ги пред себе точните ознаки на вашиот апарат (име на апаратот, сериски број). Тие се наведени на етикетата за идентификација на апаратот.

Нашиот сервисен партнер со задоволство ќе ви помогне.

Пронајдете го вашиот сервисен партнер

За тоа кој сервисен партнер е задолжен за вас, можете да проверите преку можноста за пребарување сервисни партнери.

Сервисни партнери во моја близина