Онлајн-барање за поправка

Можете да го користите ова онлајн-барање за поправка за да побарате сервисен техничар за поправка на вашиот Liebherr уред. Барањето ќе биде препратено до соодветната служба за корисници. Потоа ќе ве побараат по телефон или е-пошта за да закажете термин за поправка. Имајте предвид дека преку овој формулар може да се пратат само барања за поправка. За ова не е потребна регистрација.