Çdo ushqim ka vendin e tij

Shijet janë të ndryshme – po aq i ndryshëm duket edhe përdorimi i frigoriferit. Kështu, njerëzit që heqin dorë nga konsumi i mishit dhe produkteve të bulmetit kanë nevojë për më shumë hapësirë për frutat, perimet dhe sallatat. Nëse jeni vegjetarian ose adhurues i biftekut: frigoriferët e pajisur me funksionin "BioFresh" ofrojnë hapësirë të madhe ruajtjeje, e cila mund të shfrytëzohet sipas dëshirës dhe nevojave.

Organizoni frigoriferin sipas nevojave

Parimi praktik i kasetave të teknologjisë "BioFresh" ndihmon për të organizuar me rregull frigoriferin dhe kujdeset që ushqimet brenda tij të jenë të dukshme. Kasetat e mëdha që tërhiqen jashtë në mënyrë komode falë shinave teleskop bëjnë të mundur vendosjen me rregull e të qartë të ushqimeve dhe organizimin komod. Raftet dhe kasetat në zonën klasike të ftohjes sigurojnë gjithashtu shumë sipërfaqe të përdorshme për ushqimet që nuk kanë nevojë për ndonjë nivel lagështie të veçantë. Përveç kësaj, karakteristikat si rafti mbajtës i shisheve ose "VarioBox" ndihmojnë për të mbajtur rregullin brenda në frigorifer.

Kurseni ushqimin

Ruajtje optimale e ushqimeve nënkupton një pamje të qartë të tyre dhe akses të shpejtë te përbërësit e dëshiruar. Rregulli i brendshëm ndihmon edhe për blerjet: një shikim i shpejtë brenda në frigorifer dhe e dini se çfarë ju duhet. Ju mund të bëni blerje të parashikuara dhe të shmangni faktin që të mbani ushqime në cepa të padukshëm derisa ato të prishen. Në këtë mënyrë, "BioFresh" ju ndihmon të menaxhoni në mënyrë të qëndrueshme ruajtjen e ushqimeve në dy mënyra njëkohësisht: ushqimet qëndrojnë të freskëta për kohë shumë më të gjatë, ju optimizoni blerjet tuaja duke krijuar më pak mbetje.

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode