Temperatura e duhur për lloj ushqimi

Kombinimi midis nivelit të lagështisë dhe temperaturës është çelësi i suksesit për ruajtjen për kohë më të gjatë dhe mbrojtjen e lëndëve ushqyese. Kërkesat për ruajtjen janë të ndryshme për lloje të ndryshme ushqimi. Për shembull, proshutat e cilësisë së lartë maturohen në ajrin e thatë të maleve, mangot rriten në lagështi të madhe, djathi e zhvillon aromën e tij në hapësira boshe të ftohta. Me ndarjet e rregullueshme në mënyrë fleksibël, "BioFresh" siguron kushtet optimale të ruajtjes për çdo kategori ushqimi.

Ruajtje e veçuar e ushqimeve me "BioFresh"

 • Mishi dhe produktet e bulmetit
  Produktet e mishit janë shumë kërkuese kur bëhet fjalë për temperaturën dhe nivelin e lagështisë. Mjedisin ideal për to e gjeni te "BioFresh DrySafe". Niveli i ulët i lagështisë dhe temperatura paksa mbi pikën e ngrirjes frenon ndjeshëm aktivitetin e mikroorganizmave dhe sigurojnë jetëgjatësi shumë të madhe. Kushtet klimatike janë gjithashtu optimale për qumështin, djathin dhe kosin.

  Mishi dhe produktet e bulmetit

  Produktet e mishit janë shumë kërkuese kur bëhet fjalë për temperaturën dhe nivelin e lagështisë. Mjedisin ideal për to e gjeni te "BioFresh DrySafe". Niveli i ulët i lagështisë dhe temperatura paksa mbi pikën e ngrirjes frenon ndjeshëm aktivitetin e mikroorganizmave dhe sigurojnë jetëgjatësi shumë të madhe. Kushtet klimatike janë gjithashtu optimale për qumështin, djathin dhe kosin.

 • Frutat dhe perimet
  Përmbajtja e lartë e ujit te frutat dhe perimet kërkon që ato të ruhen në mjedis me nivel të lartë lagështie. "BioFresh HydroSafe" siguron klimën optimale dhe nëpërmjet sistemit elektronik preciz të kontrollit kujdeset për një temperaturë konstante që shkon paksa mbi 0°C. Këto kushte ideale të ruajtjes nuk pengojnë vetëm ngrirjen e padëshiruar të ushqimit. Ato e mbrojnë ushqimin nga tharja dhe ruajnë në maksimum lëndët ushqyese jetike të çmuara që ushqimi përmban.

  Frutat dhe perimet

  Përmbajtja e lartë e ujit te frutat dhe perimet kërkon që ato të ruhen në mjedis me nivel të lartë lagështie. "BioFresh HydroSafe" siguron klimën optimale dhe nëpërmjet sistemit elektronik preciz të kontrollit kujdeset për një temperaturë konstante që shkon paksa mbi 0°C. Këto kushte ideale të ruajtjes nuk pengojnë vetëm ngrirjen e padëshiruar të ushqimit. Ato e mbrojnë ushqimin nga tharja dhe ruajnë në maksimum lëndët ushqyese jetike të çmuara që ushqimi përmban.

 • Peshku
  Peshku dhe frutat e detit ruhet në dyqan të vendosura mbi akull – kjo për një arsye të drejtë, sepse temperatura ideale e ruajtjes së tyre është afër pikës së ngrirjes. E regjistruar në 0°C, "BioFresh-Safe" është e përshtatshme për ruajtjen e peshkut. Akoma më shumë rrojnë ngjala, salmoni dhe luci me "BioFresh-Plus". Falë sistemit individual të komandimit, temperatura në këtë zonë klimatike mund të ulet saktësisht në -2°C. Në kombinim me rregullimin "DrySafe" peshku qëndron i freskët për një kohë shumë të gjatë.

  Peshku

  Peshku dhe frutat e detit ruhet në dyqan të vendosura mbi akull – kjo për një arsye të drejtë, sepse temperatura ideale e ruajtjes së tyre është afër pikës së ngrirjes. E regjistruar në 0°C, "BioFresh-Safe" është e përshtatshme për ruajtjen e peshkut. Akoma më shumë rrojnë ngjala, salmoni dhe luci me "BioFresh-Plus". Falë sistemit individual të komandimit, temperatura në këtë zonë klimatike mund të ulet saktësisht në -2°C. Në kombinim me rregullimin "DrySafe" peshku qëndron i freskët për një kohë shumë të gjatë.

 • Video

  Frutat dhe perimet, mishi, peshku dhe produktet e bulmetit i ruajnë vitaminat e shëndetshme, aromën delikate dhe pamjen tërheqëse për kohë shumë më të gjatë me anë të "BioFresh".

  videoja tregon mënyrën e funksionimit dhe veçoritë e teknologjisë inovative "BioFresh" të Liebherr. Hap videon

  Frutat dhe perimet, mishi, peshku dhe produktet e bulmetit i ruajnë vitaminat e shëndetshme, aromën delikate dhe pamjen tërheqëse për kohë shumë më të gjatë me anë të "BioFresh".

  Aplikacioni BioFresh

  Çfarë vitaminash dhe lëndësh minerale përmban secili ushqim? Si kontribuojnë ato në shëndetin tonë? Këto i mësoni me ndihmën e aplikacionit tonë. Aplikacionet e Liebherr