Freski si e tregut në shtëpi

"BioFresh" ndihmon që ushqimet të qëndrojmë aromatike dhe të pasura me vitamina për një kohë më të gjatë.

Gjithnjë e më shumë njerëzit po i kushtojnë rëndësi dietës së balancuar e të kujdesshme. Bazën e kësaj diete e përbëjnë ushqimet e freskëta cilësore me vitaminat, mikroelementet dhe mineralet e rëndësishme. Ato sigurojnë energjinë, fuqizojnë sistemin imunitar dhe mbështetin metabolizmin në mënyrë krejtësisht natyrale. Sa më i freskët të jetë ushqimi, aq më e pasur është përmbajtja e tyre me lëndë ushqyese. Për fat të keq në ditët e sotme vështirë të gjejmë kohë për të bërë pazare çdo ditë, por megjithatë prapë nuk heqim dorë nga ushqimet e freskëta. Për këtë arsye, na nevojiten teknologji inovative që na ndihmojnë t'i ruajmë ushqimet për më gjatë dhe që të ruajmë shijen, përbërjen dhe lëndët e çmuara ushqyese të tyre.

Kombinimi optimal i temperaturës dhe lagështisë

Me teknologjinë "BioFresh" nga Liebherr ju ruani ushqimet tuaja në ndarjet e ftohjes, ku secila prej tyre ofron kushtet optimale të ruajtjes për frutat dhe perimet, peshkun dhe mishin, si dhe produktet e bulmetit. Kombinimi i përshtatur midis temperaturës de lagështisë kujdeset që shija dhe lëndët ushqyese të tyre të rrojnë ndjeshëm për më gjatë. Edhe në konfigurimin e brendshëm, frigoriferët me "BioFresh" ofrojnë veçori dhe funksione praktike, të cilat sigurojnë shumë hapësirë ruajtjeje dhe janë lehtësisht të dukshme. Në këtë mënyrë, Liebherr ju ndihmon të ruani freskinë e ushqimeve tuaja dhe ju mbështet me ruajtjen efikase të tyre, gjë e cila ju kursen kohë.

BioFresh: për freski që zgjat

Si funksionon "BioFresh": videoja tregon mënyrën e funksionimit dhe veçoritë e teknologjisë inovative "BioFresh" të Liebherr.

Shijimi

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr sigurojnë që ushqimi i ruajtur të jetë i freskët për një kohë të gjatë falë teknologjive të reja. Funksionet për më shumë kënaqësi