E ardhmja e ftohjes dhe ngrirjes

Liebherr BluPerformance: teknologjia më moderne e ftohjes për komoditet maksimal.

Liebherr BluPerformance: teknologjia më moderne e ftohjes për komoditet maksimal.

Festat më të mira përfundojnë në kuzhinë. Kështu që me gjeneratën e re të frigoriferëve Liebherr jeni të parapërgatitur më së miri për vizitën e ardhshme. Kjo sepse pajisjet e serisë "BluPerformance" ofrojnë performancë maksimale ftohjeje për të ruajtur sa më mirë ushqimet tuaja dhe për të ftohur shpejt pijet në temperaturën e servirjes. Funksioni përkatës i ftohjes mund të zgjidhet lehtë dhe në mënyrë intuitive përmes sistemit elektronik komod me prekje. Dhe me "SmartDeviceBox" ju komandoni frigoriferin që gjatë rrugës, për ta ulur temperaturën e ftohjes përpara kohe. 

Ftohje optimale, konsum i ulët energjie

Me "BluPerformance" ne kemi bërë një kapërcim shumë të madh përpara në lidhje me efiçencën e energjisë. Të gjitha pajisjet "BluPerformance" kategorizohen në klasën e efiçencës së energjisë A+++ ose A+++/-20%. Këto pajisje konsumojnë edhe 20% më pak energji sesa frigoriferët e klasës së efiçencës së energjisë A+++ që deri më sot konsiderohej si më e mira. Kjo nënkupton: ushqime të freskëta me konsum më të ulët energjie.

Më shumë hapësirë për ushqimet

E veçanta në këtë gjeneratë të re të pajisjeve është fakti se teknologjia inovative e ftohjes është integruar e gjitha në bazamentin e pajisjes. Si rezultat, pajisjet e njëjtës madhësi ofrojnë shumë më tepër hapësirë të shfrytëzueshme. Për ju kjo nënkupton: shumë më tepër vend për ushqimet dhe pijet tuaja.

Pajisjet "BluPerformance" nuk kanë vetëm efiçencë energjie, por kanë edhe funksionim shumë më të qetë dhe për rrjedhojë janë pajisjet ftohëse ideale për kuzhinën tuaj.

Pajisjet

Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

Video

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Mësoni më shumë në videon tonë "BluPerformance" rreth gjeneratës së re të frigoriferëve dhe ngrirësve dhe frymëzohuni nga dizajni inovativ dhe karakteristikat e brendshme të cilësisë së lartë. Shfaq videon BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA