Dizajn elegant

ne përdorim format klasike, komoditetin dhe një përpunim perfekt. Prandaj një frigorifer Liebherr është gjithmonë një element tërheqës në kuzhinën tuaj: falë detajeve inovative dhe sipërfaqeve të veçanta pajisjet "BluPerformance" janë ylli që shndrit në çdo kuzhinë dhe ambient ndenjeje. Dizajni koherent i serisë së pajisjeve siguron që frigoriferi juaj "BluPerformance" të jetë sërish modern edhe pasi të jetë përdorur për disa vite. Sepse në pajisjet Liebherr dizajni takohet me performancën më të lartë teknike.

 • Shkrirje e ergonomisë me dizajnin e pakohë
  I bukur dhe praktik: dizajni "HardLine" i pakushtëzuar nga koha me konturin anësor minimalist dhe menteshën e re të integruar të derës nxjerr në pah pamjen cilësore të pajisjes. Doreza ka formë ergonomike dhe kështu që "fle" në mënyrë ideale në dorë. Nëpërmjet mekanizimit të integruar të hapjes dyert e frigoriferit hapen dhe mbyllen shumë lehtë.

  Shkrirje e ergonomisë me dizajnin e pakohë

  I bukur dhe praktik: dizajni "HardLine" i pakushtëzuar nga koha me konturin anësor minimalist dhe menteshën e re të integruar të derës nxjerr në pah pamjen cilësore të pajisjes. Doreza ka formë ergonomike dhe kështu që "fle" në mënyrë ideale në dorë. Nëpërmjet mekanizimit të integruar të hapjes dyert e frigoriferit hapen dhe mbyllen shumë lehtë.

 • Pajisja e duhur për çdo shije personale
  Qoftë "GlassEdition", inoks ose "BlackSteel": pajisjet "BluPerformance" nuk ofrojnë vetëm cilësinë më të lartë në aspektin teknik dhe funksional, por ofrojnë cilësinë më të lartë edhe në drejtim të dizajnit. Klasik ose modern: ne kemi pajisjen e duhur për çdo të pasionuar pas dizajnit.

  Pajisja e duhur për çdo shije personale

  Qoftë "GlassEdition", inoks ose "BlackSteel": pajisjet "BluPerformance" nuk ofrojnë vetëm cilësinë më të lartë në aspektin teknik dhe funksional, por ofrojnë cilësinë më të lartë edhe në drejtim të dizajnit. Klasik ose modern: ne kemi pajisjen e duhur për çdo të pasionuar pas dizajnit.

 • Ndriçim optimal
  Koncepti i ri i ndriçimit në pajisjet "BluPerformance" nxjerr në pah në mënyrë perfekte hapësirën e brendshme dhe ushqimet e sistemuara. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie, ekologjikë dhe që nuk kanë nevojë për mirëmbajtje bëjnë të mundur ndriçimin më të mirë dhe kështu sigurojnë një koncept homogjen dhe mjaft cilësor të ndriçimit.

  Ndriçim optimal

  Koncepti i ri i ndriçimit në pajisjet "BluPerformance" nxjerr në pah në mënyrë perfekte hapësirën e brendshme dhe ushqimet e sistemuara. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie, ekologjikë dhe që nuk kanë nevojë për mirëmbajtje bëjnë të mundur ndriçimin më të mirë dhe kështu sigurojnë një koncept homogjen dhe mjaft cilësor të ndriçimit.

 • Dizajni i brendshëm fleksibël i menduar në detaj
  Përveç dizajnit të tyre, pajisjet "BluPerformance" bindin edhe me vlerat e brendshme: pajimi me "GlassLine" të cilësisë së lartë siguron shumë hapësirë për rregull edhe kur frigoriferi është plot. Kështu që ushqimet sistemohen në mënyrë të dukshme dhe janë direkt të arritshme. Kërkimi i gjatë brenda frigoriferit i përket së shkuarës. Aty ka vend pa problem edhe për enët e larta, sepse elementet e veçanta "GlassLine" mund të zhvendosen në mënyrë individuale.

  Dizajni i brendshëm fleksibël i menduar në detaj

  Përveç dizajnit të tyre, pajisjet "BluPerformance" bindin edhe me vlerat e brendshme: pajimi me "GlassLine" të cilësisë së lartë siguron shumë hapësirë për rregull edhe kur frigoriferi është plot. Kështu që ushqimet sistemohen në mënyrë të dukshme dhe janë direkt të arritshme. Kërkimi i gjatë brenda frigoriferit i përket së shkuarës. Aty ka vend pa problem edhe për enët e larta, sepse elementet e veçanta "GlassLine" mund të zhvendosen në mënyrë individuale.

 • Hapësirë e brendshme e lehtë për t'u pastruar
  Higjiena luan një rol jashtëzakonisht të madh tek ushqimet. Për këtë arsye ne kemi zhvilluar raftet mbajtëse "GlassLine", të cilat hiqen lehtë dhe falë sipërfaqes së lëmuar të tyre pastrohen gjithashtu shumë lehtë. Përveç kësaj, të gjitha elementet prej xhami janë prodhuar me xham sigurie. Këta janë rezistentë ndaj thyerjes dhe mjaft cilësorë në punim.

  Hapësirë e brendshme e lehtë për t'u pastruar

  Higjiena luan një rol jashtëzakonisht të madh tek ushqimet. Për këtë arsye ne kemi zhvilluar raftet mbajtëse "GlassLine", të cilat hiqen lehtë dhe falë sipërfaqes së lëmuar të tyre pastrohen gjithashtu shumë lehtë. Përveç kësaj, të gjitha elementet prej xhami janë prodhuar me xham sigurie. Këta janë rezistentë ndaj thyerjes dhe mjaft cilësorë në punim.

 • Kaseta të cilësisë më të lartë
  Dizajn i rafinuar deri në detaj: në të gjitha pajisjet e kategorisë Premium kasetat janë të pajisura me elemente dekorative të cilësisë së lartë dhe pas përdorimit futen brenda me rrëshqitje nëpërmjet shinave teleskop. Pajisjet me funksionin "NoFrost" karakterizohen gjithashtu nga dritat LED të integruara në derën e sipërme, në mënyrë që edhe ushqimet e ngrira të ndriçohen sa më mirë.

  Kaseta të cilësisë më të lartë

  Dizajn i rafinuar deri në detaj: në të gjitha pajisjet e kategorisë Premium kasetat janë të pajisura me elemente dekorative të cilësisë së lartë dhe pas përdorimit futen brenda me rrëshqitje nëpërmjet shinave teleskop. Pajisjet me funksionin "NoFrost" karakterizohen gjithashtu nga dritat LED të integruara në derën e sipërme, në mënyrë që edhe ushqimet e ngrira të ndriçohen sa më mirë.

 • Pajisjet

  Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

  Dizajni

  Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit