Teknologjitë më të avancuar për komoditet maksimal

Me gjeneratën e re të pajisjeve Liebherr ka si synim që t'ju lehtësojë jetën e përditshme me anë të teknologjive inovative. Pajisjet "BluPerformance" nuk janë vetëm ekonomike, të qeta, pa zhurmë dhe të fuqishme, por janë edhe mjaft komode në përdorimin e përditshëm. 

BioFresh

Teknologjia unike "BioFresh" nga Liebherr ndërthur temperaturat konstante me nivelin ideal të lagështisë. Kështu për shembull, në temperaturë pak mbi 0°C djathi Edamer rron deri në 120 ditë në kasetën "BioFresh" në vend të 10 ditëve në ndarjen e ftohjes. Ose sallata jeshile 19 ditë të plota në vend të 7 ditëve. Kjo jo vetëm që mbron "xhepin" tuaj sepse shkojnë dëm më pak ushqime, por kursen edhe kohë. Qofshin fruta, perime, mish, peshk apo produkte bulmeti: ushqimet tuaja qëndrojnë të freskëta për më gjatë falë "BioFresh" sesa në ndarjen e zakonshme të ftohjes.

BioCool

Kaseta "BioCool" lejon rregullimin e nivelit të lagështisë për ruajtje optimale të frutave dhe perimeve. Si rezultat ushqimet tuaj rrojnë për më gjatë. Për lehtësi në përdorim, ajo është e vendosur mbi rule që lëvizin lehtë.

GlassLine

Me raftet mbajtëse "GlassLine" prej xhami sigurie që pastrohet lehtë dhe shiritat prej inoksi të cilësisë së lartë, hapësira e brendshme konfigurohet në mënyrë fleksibël. Ato jo vetëm që përshtaten në mënyrë individuale, por janë edhe të lehta për t'u hequr.

Filtri me karbon aktiv

Në të gjitha kombinimet "BluPerformance" dhe te frigoriferët filtri me karbon aktiv "FreshAir" është i integruar në folenë e ventilatorit "PowerCooling". Ai pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Kështu në hapësirën e brendshme të pajisjes garantohet gjithmonë një cilësi ajri optimale.

Sistemi i mbylljes

Pajisjet "BluPerformance" kanë një sistem të cilësisë tepër të lartë për mbylljen e ngadaltë të derës. Ai kujdeset që dera e frigoriferit të mbyllet automatikisht vetë kur është shumë pak e hapur – dhe garanton një mbyllje të butë, të sigurt dhe të qetë edhe kur dera është plotësisht e ngarkuar.

SoftTelescopic

Kasetat "BioFresh-Safes" të pajisjeve në kategorinë Premium janë të mbështetura në formë komode mbi shina teleskop. Këto shina janë të pajisura me tërheqje automatike dhe mbyllje të butë e të ngadaltë. Ndriçuesit LED kujdesen që përmbajtja në të gjitha ndarjet të ndriçohet gjithmonë në mënyrë perfekte.

Koncept i dorezës i menduar mirë

Falë formës ergonomike, doreza e cilësisë së lartë është gjithashtu praktike në përdorim. Mekanizimi i integruar i hapjes mundëson hapjen dhe mbylljen shumë të lehtë të saj. Shufra e dorezës është e fortë dhe e qëndrueshme: ajo i reziston për shumë vite edhe ngarkesës më të lartë.

Pajisjet

Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

Video

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "DuoCooling". Hap videon We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA