Kontrolli elektronik me prekje multifunksional

Vizitë e papritur apo festë spontane në fundjavë: me "BluPerformance" ju mund ta përshtatni frigoriferin sipas nevojave tuaja. Përfitimi juaj: ju shqetësohuni vetëm për mysafirët, dhe "BluPerformance" për ftohjen e pijeve dhe ushqimeve.

Ekrani me prekje 7"

Nëpërmjet ekranit me prekje 7" me rezolucion të lartë me 800 x 600 pikselë dhe të integruar në derë, ju mund të komandoni frigoriferin tuaj sipas nevojave tuaja. Programet e paracaktuara, si "EnergySaver", "MaxPerformance", "Party" ose "Holiday" ju ofrojnë gjithashtu komoditet shtesë në përdorimin e përditshëm.

Këto mund të përshtaten individualisht përmes pamjes qendrore dhe të kontrollohen që të gjitha për një moment. Funksioni i integruar i këshillimit për ruajtjen e ushqimeve tregon gjithashtu se për sa kohë e ruajnë ushqimet freskinë e tyre në zonat e ndryshme të klimës dhe ju jep informacion rreth vitaminave dhe mineraleve që ruhen.

Përfitoni nga avantazhet e një game të madhe funksionesh:

Programi "Day-to-Day" është i konfiguruar për nevojat e përditshme. Ai ofron performancë ftohjeje optimale dhe efiçencë në rregullimet standarde të temperaturës për zonën e ftohjes dhe të ngrirjes.

Programi "EnergySaver" është një zgjerim i programit "Day-to-Day". Me këtë program ju mund të ulni konsumin e energjisë përtej kursimit që arrihet nëpërmjet rregullimeve standarde. Si funksionon: për të kursyer energji shtesë, temperaturat në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes rriten paksa. Sepse sa më e ulët të jetë temperatura e brendshme, aq më shumë duhet të punojë pajisja për ftohjen, dhe kjo harxhon më shumë energji. Gjithashtu, programi "EnergySaver" ju jep këshilla të vlefshme për kursimin e energjisë. P.sh. që të shkrini artikujt e ngrirë në ndarjen e ftohjes të frigorifer duke kursyer energji.

Me programin "MaxPerformance" pajisja ofron kapacitetin më të lartë të ftohjes. Ky është veçanërisht i dobishëm kur ju doni të ftohni një sasi të madhe ushqimesh brenda një kohe relativisht të shkurtër.

Programi "Party" është ideal në përgatitjet për festa: këtu aktivizohen "SuperCool" dhe "SuperFrost", për të ruajtur dhe për të ftohur në periudhë afatshkurtër sasi të mëdha ushqimesh dhe pijesh. Funksioni "Bottle-Timer" i ftoh pijet më shpejt në ndarjen e ngrirjes. Për të arritur temperaturën optimale të servirjes, ju duhet të futni vetëm numrin e shisheve dhe sasinë totale në litra. Kur arrihet temperatura optimale tingëllon një sinjal akustik.

Programi "Holiday" minimizon konsumin e energjisë gjatë kohës që jeni me pushime ose gjatë mungesës për kohë të gjatë në shtëpi. Temperatura në ndarjen e ftohjes vendoset në 15°C. Temperatura në ndarjen e ngrirjes mbahet konstante në vlerën e paracaktuar -18°C.

Ekrani 2,4"

Si alternativë për ekranin me prekje 7" në serinë "BluPerformance" disponohet edhe një ekran me prekje 2,4", i cili ndodhet pas derës. Përmes këtij ekrani tregohet temperatura në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes. Falë rezolucionit të lartë dhe kontrastit të fortë ai mbron sytë dhe mund të lexohet qartë nga kënd shikimi. Menyja është e thjeshtë dhe përdoret në mënyrë intuitive.

Pajisjet

Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

Video

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Mësoni më shumë në videon tonë "BluPerformance" rreth gjeneratës së re të frigoriferëve dhe ngrirësve dhe frymëzohuni nga dizajni inovativ dhe karakteristikat e brendshme të cilësisë së lartë. Shfaq videon BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA