Frigoriferi si objekt i dizajnit

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Prej kohësh stili i jetesës nuk lidhet më vetëm me modën, aksesorët, udhëtimet dhe makinat. Gjithnjë e më shumë, edhe pikëpamja për gatimin dhe ngrënien po shndërrohet në një aktivitet të rëndësishëm për familjen ose shoqërinë. Kështu, në shumë familje kuzhina nuk është më vetëm një vend për përgatitjen e ushqimit, por përkundrazi gjithnjë e më shumë një vend takimi. Këtu mund të hash dhe të takohesh e diskutosh me miqtë – madje dhe shumë festa organizohen në kuzhinë.

Si pajisje inkaso ose me qëndrim të pavarur: pajisjet Liebherr frymëzojnë përveç pjesës së brendshme inovative, edhe me pjesën e jashtme të cilësisë së lartë. Ne i zhvillojmë vetë të gjitha dizajnet, në qendra zhvillimi me pajisje moderne në vende të ndryshme prodhimi. Në zhvillimin e teknologjive të reja, gjatë fazës së projektimit në qendër të vëmendjes janë edhe dëshirat dhe kërkesat e klientëve tanë.

Çmimet dhe vlerësimet

Pajisjet tona vlerësohen vazhdimisht për cilësinë e lartë të dizajnit dhe forcën e inovacionit. Lista shtrihet nga "reddot award" te "Plus X Award", "den iF product design award" dhe "interior innovation award" deri te "KüchenInnovationspreis" nga "Initiative Lifecare".

Dizajni dhe cilësia

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr shquhen për dizajnin e tyre dhe vlerësohen rregullisht për cilësinë e tyre. Çmimet dhe vlerësimet