Vizionet e dizajnit me impulsin e kohës

Zhvillimi i dizajnit dhe i produkteve qëndron gjithmonë në kontekstin e zhvillimeve sociale dhe shoqërore. Tendencat aktuale, si individualizimi, pritshmëritë më të larta për jetesën, ndërgjegjësimi për shëndetin, lëvizshmëria, lidhja në rrjetet dixhitale dhe urbanizimi i japin formë nevojave të konsumatorëve tanë dhe më pas integrohen në zhvillimin e produkteve.

Instalacionet me dritë të

Instalacionet me dritë të "CoolVision" nxjerrin në pah efektet e mahnitshme që mund të krijojë drita.

Instalacionet me dritë të "CoolVision" nxjerrin në pah efektet e mahnitshme që mund të krijojë drita.
Disa prej studimeve të dizajnit dhe prototipat futen më pas si prodhim seri si "DesignEdition", të tjerat japin impulse për ta konsideruar frigoriferin nga këndvështrime të reja. Me instalacionet me dritë "CoolVision", Liebherr paraqet mundësitë e projektimit që nxirren në pah në një shfaqje me drita.

CoolVision – me vështrimin nga e ardhmja

Besohet se frigoriferi e ka të përcaktuar funksionin e tij: të ofrojë teknologji novatore për ftohje dhe ngrirje, që përmirësohen vazhdimisht me kalimin e kohës. Zhvillimi i ideve kyçe për të ardhmen kërkon që të kesh vizion. Gama "CoolVision" e Liebherr përbën qasjen lozonjare dhe eksperimentimin me ngjyrat, formën dhe materialet, si dhe për bashkëpunimin me projektuesit, artistët dhe talentet e reja premtuese. Inovacioni i mirëfilltë lind nga fleksibiliteti dhe gatishmëria për ta parë teknologjinë dhe materialet nga një pikëpamje tjetër. Bazuar mbi këtë kuptim, ne zhvillojmë ide dhe studime dizajni dhe i paraqesim ato në panairet tregtare, si p.sh. IFA ose "Futura".

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton
Betoni është shndërruar nga një material ndërtimi funksional në një element të ditës për dizajnin. Një arsye për Liebherr për ta trajtuar materialin si lëndë e parë. Kështu, në fazën e projektimit janë bërë tentativa për të realizuar prototipe edhe me dru, metal me pamje të ndryshkur dhe veshje me lëkurë. Në testet praktike bindën materialet si xhami dhe inoksi i zi, të cilat më pas u prodhuan në seri si "DesignEdition".

Testimi i dizajnit

Produktet Liebherr e ruajnë vlerën e tyre në mënyrë të veçantë. Për të plotësuar standardet tona të larta të cilësisë, ne e vlerësojmë çdo dizajn kundrejt përdorimit dhe kënaqësisë së përdoruesit për klientët tanë. A i pëlqen pajisja përdoruesit? A është dizajni me tendencat aktuale dhe a është në gjendje t'i rezistojë kohës? A është materiali i përshtatshëm për përdorimin e përditshëm? Përpara se një pajisje të futet në prodhimin në seri, dizajni dhe çdo komponent i saj i nënshtrohet një sërë testesh. Në përfundim, pajisjet tona prodhohen jo vetëm tërheqëse në aspektin vizual dhe me materiale të cilësisë së lartë, por janë gjithashtu të përshtatshme për përdorime të përditshme, të lehta për t'u pastruar dhe përdoren në mënyrë intuitive.

Doreza e patentuar ndërthur funksionalitetin praktik me dizajnin tërheqës.

Doreza e patentuar ndërthur funksionalitetin praktik me dizajnin tërheqës.

Asnjë kompromis deri në detajin më të vogël

Qoftë pajisje e kombinuar apo kompakte: ne i kushtojmë rëndësi detajeve të vogla por vendimtare – kjo vlen për teknologjinë dhe për dizajnin. Një shembull i konfliktit pa kompromis midis përdorimit dhe dizajnit: doreza e patentuar. Këtu bashkohen forma dhe funksioni. Doreza prej inoksi është jashtëzakonisht ergonomike; mekanizmi inteligjent lehtëson hapjen e derës së frigoriferit. Në mënyrë që inoksi të ruajë efektin e tij të çmueshëm të dizajnit, ne ofrojmë me "SmartSteel" një përpunim të veçantë të sipërfaqes që e mbron inoksin nga shenjat e gishtave dhe bën veçanërisht të lehtë pastrimin e tij.

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Video

Procedurat e plota të testimit Liebherr i zhvillon në laboratorët specialë me klimë të kontrolluar, në dhoma të matjes së zhurmës dhe në mjedise për kryerjen e testeve të ngarkesës mekanike.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Për të siguruar cilësinë maksimale, Liebherr e teston dizajnin dhe komponentët teknikë për besueshmërinë dhe funksionalitetin e tyre që në fazën e projektimit. Hap videon
Procedurat e plota të testimit Liebherr i zhvillon në laboratorët specialë me klimë të kontrolluar, në dhoma të matjes së zhurmës dhe në mjedise për kryerjen e testeve të ngarkesës mekanike.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA