Komode në përdorim

Falë sistemit të integruar të mbylljes "SoftSystem", dyert e pajisjeve Liebherr mbyllen automatikisht duke filluar nga një kënd hapjeje rreth 30°. Ky sistem garanton mbylljen e butë automatike të derës, edhe kur pjesa e brendshme e derës është e mbushur plot. Në shtëpi, dera e frigoriferit hapet shumë shpesh gjatë ditës dhe ajo u nënshtrohet edhe ngarkesave të larta. Për këtë arsye, në laboratorët tanë të testimit ne simulojmë mbi 100 000 hapje të derës, për të garantuar një jetëgjatësi të madhe të të gjithë komponentëve.

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?