Për më shumë siguri në jetën e përditshme

Frigoriferët Liebherr janë të pajisur me rafte mbajtëse dhe kuti mbajtëse në pjesën e brendshme të dyerve prej xhami të cilësisë së lartë "GlassLine" që është i pathyeshëm, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe i lehtë për t'u pastruar. Për të garantuar sigurinë në përdorimin e përditshëm, xhami i sigurisë u nënshtrohet ngarkesave gjithnjë e më ekstreme në provat në qendrat tona të testimit. Në këtë mënyrë ne mund të sigurohemi që ai është i besueshëm dhe i sigurt për përdorim në familje.

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?