Më shumë kohë në dispozicion për gjërat e bukura të jetës

Të çosh fëmijët në shkollë, të ikësh në punë, të bësh pazaret, të lash rrobat: çdo ditë jemi të mbytur me impenjime. Për të kursyer kohë në shtëpi, shumë njerëz i janë drejtuar teknologjive inteligjente që i ndihmojnë në kryerjen e punëve të përditshme.

Synimi i Liebherr është që të zhvillojë pajisje që lehtësojnë jetën e përditshme dhe që janë komode në përdorim. Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës janë të njohur për cilësinë e lartë, teknologjitë efikase dhe karakteristikat inteligjente.

Për shembull, sistemi "NoFrost": ky përdor qarkullimin e ajrit për të mos lejuar që ushqimet e ngrira të zënë akull. Në këtë mënyrë eliminohet nevoja për shkrirje manuale. Kjo kursen energji, kohë dhe lodhje. Veçoritë e tjera ju ndihmojnë për ruajtjen e ushqimeve dhe për pastrimin e kujdesin që duhet për frigoriferin. Gjithashtu: pajisjet tona janë projektuar në mënyrë të tillë që ju lejojnë fleksibilitet në projektimin e kuzhinës suaj. Ato janë të lehta për t'u transportuar dhe instalohen në mënyrë të përshtatshme.

Shijimi

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr sigurojnë që ushqimi i ruajtur të jetë i freskët për një kohë të gjatë falë teknologjive të reja. Funksionet për më shumë kënaqësi