Më shumë mundësi për projektimin e kuzhinës

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo kuzhinë.

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo kuzhinë.

Nëse blini një frigorifer të ri, rinovoni kanatet e kuzhinës së instaluar ose shpresoni të bëni një kuzhinë të re – gama e artikujve tanë ofron pajisjen e duhur për çdo madhësi të bufesë. Kjo ju ndihmon, për shembull, që të gjeni një pajisje të re për kuzhinën ekzistuese dhe në rastin e projektimit të një kuzhine të re ju mundëson shumë opsione për integrimin e frigoriferit ftohës apo ngrirës. Funksionet dhe karakteristikat praktike direkt në pajisje sigurojnë që ju të integroni lehtë dhe në mënyrë të përshtatshme në kuzhinën tuaj çdo pajisje Liebherr.

Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës prodhohen në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Por pajisjet janë projektuar në mënyrë të tillë që menteshat e derës mund të ndërrohen në krahun e majtë, p.sh. kur frigoriferi duhet të pozicionohet në rreshtin e kuzhinës majtas jashtë. Këmbët me rregullim mundësojnë që frigoriferi të nivelohet kur dyshemeja nuk është rrafsh ose ka diferenca lartësie, në mënyrë që të futet në mënyrë të përkryer brenda në mobilien e kuzhinës.

Transportin e sigurt të pajisjeve tona e garantojnë dorezat e forta të transportit dhe rrotat e integruara. Si rezultat, çdo pajisje mund të lëvizet dhe të vendoset pa shumë mundim.

Pajisjet Liebherr integrohen në kuzhinë me dy lloje mënyrash: me montim me derë fikse dhe me derë me rrëshqitje. Në montimin me derë fikse kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra-tjetrën; dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes. Nga ana tjetër, në montimin me derë me rrëshqitje, dera e mobilies mbërthehet në dollap me anë të menteshave dhe lidhet me derën e pajisjes me anë të shinave me rrëshqitje. Kështu që kanati i mobilies rrëshqet përgjatë shinave gjatë hapjes dhe mbylljes së tij. Në përgjithësi, ndryshimi nga dera me rrëshqitje në derë fikse realizohet lehtë. Nga pikëpamja e estetikës vizuale rezultati është i njëjtë: nuk e kupton nëse është derë me rrëshqitje apo derë fikse, pasi duken identike kur të gjitha dyert janë të mbyllura.

Mbërthimi në 4 pika garanton një montim të thjeshtë, të sigurt dhe të përshtatshëm në mobilie dhe është standard në të gjitha pajisjet me derë fikse Liebherr. Në modelet nga 140 cm, këmbët me rregullim të lartësisë dhe shinat e nivelimit kujdesen që pajisjet të qëndrojnë të palëvizshme dhe të mbyllen në mënyrë optimale.

Video

Filmi tregon hap pas hapi sesi realizohet në shtëpi ndërrimi nga derë me rrëshqitje në derë fikse.

Filmi tregon hap pas hapi sesi realizohet në shtëpi ndërrimi nga derë me rrëshqitje në derë fikse. Hap videon

Filmi tregon hap pas hapi sesi realizohet në shtëpi ndërrimi nga derë me rrëshqitje në derë fikse.