Organizim më i mirë në ruajtjen e ushqimeve

Kush e di se çfarë ushqimesh ka në frigorifer mund të bëjë jo vetëm blerje më të sakta. Ai mund të shmangë gjithashtu prishjen e ushqimeve, sepse janë vendosur në ruajtje në një cep të padukshëm të frigoriferit. Për këtë arsye, frigoriferët Liebherr janë projektuar në mënyrë të tillë që të keni pamje të plotë të ushqimeve dhe pijeve në frigorifer.

Si e siguroni pamjen e qartë

 • Ndriçimi efikas
  Liebherr përdor ndriçues LED që kursejnë energji dhe me jetëgjatësi të madhe për të siguruar shikimin optimal në brendësi. Në varësi të modelit, shiritat me dritë, ndriçimi i integruar në tavan ose foleja anësore e dritës garantojnë një ndriçim optimal të hapësirës së brendshme.

  Ndriçimi efikas

  Liebherr përdor ndriçues LED që kursejnë energji dhe me jetëgjatësi të madhe për të siguruar shikimin optimal në brendësi. Në varësi të modelit, shiritat me dritë, ndriçimi i integruar në tavan ose foleja anësore e dritës garantojnë një ndriçim optimal të hapësirës së brendshme.

 • Rafti mbajtës praktik i shisheve
  Të gjitha pajisjet tona me "BioFresh" disponojnë një raft mbajtës shishesh praktik. Këtë mund ta përshtatni në mënyrë optimale sipas ruajtjes së ushqimeve. Kjo sepse mbajtësja nuk shërben vetëm për të mbajtur shishet në mënyrë të sigurt dhe të dukshme. Nëse nevojitet, aty mund të vendosni pjata dhe tasa duke përdorur pllakën e sheshtë prej xhami.

  Rafti mbajtës praktik i shisheve

  Të gjitha pajisjet tona me "BioFresh" disponojnë një raft mbajtës shishesh praktik. Këtë mund ta përshtatni në mënyrë optimale sipas ruajtjes së ushqimeve. Kjo sepse mbajtësja nuk shërben vetëm për të mbajtur shishet në mënyrë të sigurt dhe të dukshme. Nëse nevojitet, aty mund të vendosni pjata dhe tasa duke përdorur pllakën e sheshtë prej xhami.

 • Raftet dhe kutitë fleksibël
  Pjesa e brendshme e dyerve të pajisjeve tona Premium është e pajisur me rafte mbajtëse të zhvendosshme "GlassLine". Ato kanë një kuti për mbajtjen e vezëve me 12 vende, si dhe mbajtëse praktike për shishet dhe konservat. Kutitë transparente "VarioBoxen" hiqen lehtësisht dhe mund të vendosen sërish.

  Raftet dhe kutitë fleksibël

  Pjesa e brendshme e dyerve të pajisjeve tona Premium është e pajisur me rafte mbajtëse të zhvendosshme "GlassLine". Ato kanë një kuti për mbajtjen e vezëve me 12 vende, si dhe mbajtëse praktike për shishet dhe konservat. Kutitë transparente "VarioBoxen" hiqen lehtësisht dhe mund të vendosen sërish.

 • Rafti prej xhami me ndarje
  Rafti prej xhami me ndarje mundëson një shfrytëzim optimal të hapësirës së ftohjes: Thjesht shtyni një pjesë të xhamit poshtë tjetrës dhe ja ku u hap vendi për një dekanter. Akoma më shumë fleksibilitet garantojnë raftet me rregullim të lartësisë, tek të cilat mund të vendosni në ruajtje shishe të larta që qëndrojnë vertikalisht.

  Rafti prej xhami me ndarje

  Rafti prej xhami me ndarje mundëson një shfrytëzim optimal të hapësirës së ftohjes: Thjesht shtyni një pjesë të xhamit poshtë tjetrës dhe ja ku u hap vendi për një dekanter. Akoma më shumë fleksibilitet garantojnë raftet me rregullim të lartësisë, tek të cilat mund të vendosni në ruajtje shishe të larta që qëndrojnë vertikalisht.

 • Kasetat transparente
  Meqë ushqimet në pjesën e ngrirjes zakonisht ruhen për kohë të gjatë, ato shpeshherë mund të harrohen. Për këtë arsye, ne i kemi krijuar të gjitha kasetat me faqe ballore transparente dhe ju mund të shihni në moment ushqimet në ngrirje sapo hapni derën.

  Kasetat transparente

  Meqë ushqimet në pjesën e ngrirjes zakonisht ruhen për kohë të gjatë, ato shpeshherë mund të harrohen. Për këtë arsye, ne i kemi krijuar të gjitha kasetat me faqe ballore transparente dhe ju mund të shihni në moment ushqimet në ngrirje sapo hapni derën.

 • VarioSpace
  Në pajisjet me "NoFrost" dhe "SmartFrost" edhe hapësira e ngrirjes mund të shfrytëzohet në forma të ndryshme. Sirtarët dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" – hapësira ekstra e ruajtjes për produktet e mëdha për ngrirje.

  VarioSpace

  Në pajisjet me "NoFrost" dhe "SmartFrost" edhe hapësira e ngrirjes mund të shfrytëzohet në forma të ndryshme. Sirtarët dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" – hapësira ekstra e ruajtjes për produktet e mëdha për ngrirje.

 • Ruajtja e ushqimeve

  Bashkëveprimi optimal ndërmjet temperaturës dhe lagështisë te BioFresh siguron që edhe ushqimet e ndjeshme të ruajnë për më shumë kohë vitaminat dhe aromën e tyre. Ruajtja e ushqimeve me "BioFresh"