Pastërti më e madhe me më pak lodhje

Ndarjet e frigoriferit, kasetat dhe raftet mbajtëse të tij duhen pastruar mirë në mënyrë periodike. Sepse me gjithë temperaturat e ulëta, mikroorganizmat mund të shtohen më tej. Për t'jua lehtësuar punën, ne kujdesemi që pajisjet tona të jenë të lehta për t'u pastruar.

Si e lehtëson Liebherr pastrimin dhe kujdesin për pajisjen

SmartSteel: dizajni takon funksionalitetin

Pajisjet me kanat "SmartSteel" nuk shquhen vetëm për dizajnin e tyre elegant. Sipërfaqja speciale redukton ndjeshëm shenjat e dukshme të gishtave dhe e bën kanatin rezistent ndaj gërvishtjeve të ndryshme. Përveç kësaj, përpunimi e bën materialin edhe më të lehtë për t'u pastruar.

NoFrost: performancë ftohjeje me cilësi profesionale

Shtresat e akullit në ndarjen e ngrirjes kërkojnë shkrirje të përsëritur dhe rrisin konsumin e energjisë. Për këtë arsye, ne përdorim një teknologji ftohjeje profesionale, e cila pengon formimin e akullit në ndarjen e ngrirjes dhe mbi ushqime. Me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur; lagështia e ajrit largohet. Kështu nuk formohet asnjë shtresë akulli dhe nuk ju duhet ta shkrini frigoriferin vazhdimisht.

SafetyGlass: jetëgjatë dhe i lehtë për t'u pastruar

Sipërfaqet e lëmuara pa buzë të mprehta pastrohen thjeshtë, shpejt dhe me siguri. Liebherr i prodhon të gjitha raftet mbajtëse me xham sigurie. Përpunimi i cilësisë së lartë i "SafetyGlass" garanton që sipërfaqet të jenë jashtëzakonisht rezistente ndaj goditjes dhe gërvishtjes.

Kuti dhe kaseta praktike për t'u hequr

Për t'ju lehtësuar pastrimin e frigoriferit ftohës apo ngrirës, të gjitha pajisjet tona janë të pajisura me kaseta dhe rafte mbajtëse lehtësisht të çmontueshme.

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?