Më shumë komoditet në përdorim

Mëngjes, drekë, darkë: Frigoriferët ftohës dhe ngrirës nuk punojnë vetëm pa ndërprerje. Ato gjithashtu hapen, mbushen dhe përdoren shpesh. Prandaj, kur projektojmë një pajisje Liebherr ne fokusohemi gjithmonë për të siguruar prakticitetin më të madh në përdorim. Shinat e forta teleskop, kasetat me rule dhe dorezat e cilësisë së lartë sigurojnë një përdorim komod të pajisjeve tona.

Funksionet dhe detajet e karakteristikave për komoditet maksimal në përdorim

 • Doreza
  Sistemi i integruar i hapjes e bën hapjen e pajisjes diçka shumë të lehtë – edhe kur dera përdoret shpesh brenda një kohe të shkurtër.

  Doreza

  Sistemi i integruar i hapjes e bën hapjen e pajisjes diçka shumë të lehtë – edhe kur dera përdoret shpesh brenda një kohe të shkurtër.

 • Dalje e plotë jashtë
  Modelet me ndarje kantine kanë një kosh që del jashtë plotësisht. Ushqimet dhe shishet nxirren lehtësisht pasi ruhen të ndara më vete në dy nivele të ndryshme.

  Dalje e plotë jashtë

  Modelet me ndarje kantine kanë një kosh që del jashtë plotësisht. Ushqimet dhe shishet nxirren lehtësisht pasi ruhen të ndara më vete në dy nivele të ndryshme.

 • Sistemi i mbylljes
  Sistemi "SoftSystem" i integruar në derën e pajisjes zbut lëvizjen e mbylljes së derës. Si rezultat, edhe kur dera e frigoriferit është e mbushur plot, ajo mbyllet qetë dhe butë dhe pa mundim.

  Sistemi i mbylljes

  Sistemi "SoftSystem" i integruar në derën e pajisjes zbut lëvizjen e mbylljes së derës. Si rezultat, edhe kur dera e frigoriferit është e mbushur plot, ajo mbyllet qetë dhe butë dhe pa mundim.

 • Ekrani me prekje
  Modelet tona premium ofrojnë komoditet inovativ me prekje për përdorimin. Të gjitha funksionet rregullohen nëpërmjet prekjes së lehtë të panelit të komandimit.

  Ekrani me prekje

  Modelet tona premium ofrojnë komoditet inovativ me prekje për përdorimin. Të gjitha funksionet rregullohen nëpërmjet prekjes së lehtë të panelit të komandimit.

 • SuperCool
  Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2°C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e ushqimeve të vendosura të freskëta.

  SuperCool

  Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2°C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e ushqimeve të vendosura të freskëta.

 • SoftTelescopic
  Në modelet inkaso Premium, kasetat "BioFresh" me ndriçim mund të tërhiqen jashtë plotësisht. Ato ofrojnë prakticitet maksimal pasi janë të pajisura me një mekanizëm me vetëtërheqje dhe mbyllje të butë.

  SoftTelescopic

  Në modelet inkaso Premium, kasetat "BioFresh" me ndriçim mund të tërhiqen jashtë plotësisht. Ato ofrojnë prakticitet maksimal pasi janë të pajisura me një mekanizëm me vetëtërheqje dhe mbyllje të butë.

 • HolidayMode
  Kur shkoni me pushime mund të aktivizoni modalitetin e pushimeve nga Liebherr. Kur është i aktivizuar, ky funksion kujdeset që temperatura e brendshme të mbahet në +15°C, në vend të intervalit +5 deri në +7°C. Për rrjedhojë, kjo ndihmon në uljen e konsumit të energjisë. Temperatura konstante parandalon formimin e aromave të pakëndshme dhe të mykut gjatë periudhës së mungesës. Kështu që nuk ju duhet të pastroni frigoriferin kur ktheheni nga pushimet.

  HolidayMode

  Kur shkoni me pushime mund të aktivizoni modalitetin e pushimeve nga Liebherr. Kur është i aktivizuar, ky funksion kujdeset që temperatura e brendshme të mbahet në +15°C, në vend të intervalit +5 deri në +7°C. Për rrjedhojë, kjo ndihmon në uljen e konsumit të energjisë. Temperatura konstante parandalon formimin e aromave të pakëndshme dhe të mykut gjatë periudhës së mungesës. Kështu që nuk ju duhet të pastroni frigoriferin kur ktheheni nga pushimet.

 • Video

  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem".

  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem". Hap videon

  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem".