Kursim energjie me komoditet

Liebherr ofron në mbarë botën gamën më të gjerë të frigoriferëve ftohës dhe ngrirës, me klasat më të mira të efiçencës së energjisë. Objektivi ynë të reduktojmë gjithnjë e më shumë konsumin e energjisë duke projektuar e zhvilluar pajisje të reja e inovative. Që efiçenca e energjisë nuk përmirësohet në kurriz të komoditetit ne e kemi vërtetuar me anë të modeleve të fuqishme që janë praktike, me forma elegante dhe komode për t'u përdorur.