Aksesi në modelet BIM të pajisjeve shtëpiake të Liebherr me Specifi®

pajisjeve shtëpiake të Liebherr dhe Specifi® Klientët tani kanë akses te biblioteka e modeleve BIM të Liebherr. Kjo përfshin specifikimet e produkteve, informacionet për çmimet dhe ikonat 3D për përdorimin e objekteve të dizajnit.

Me veçorinë e bazuar në ueb "Sp Share” platformë Specifi® ju lejon t’i konfiguroni vetë modelet BIM dhe t’i shkarkoni ato si formate DWG ose RFA.

Nëse keni pyetje për produktet, ekspertët e Specifi® Mbështetja për ju në çdo moment. Nëse keni pyetje për produktet e Liebherr, ne jemi në dispozicionin tuaj.

Kërkoni akses në bazën e të dhënave të Liebherr tani