PIZ 250 (-) Ngrirës lart për supermarkete

Totali i vëllimit bruto 1.160 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 143 / 250 / 76 cm

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost

Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Grupi i produkteve Ngrirës lart për supermarkete
GTIN 9005382269176
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 3.097 kWh/a
Klasa e temperaturës L1
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 659 l
Totali i vëllimit bruto 1.160 l
Frigorifer me volum bruto 1.160 l
Frigorifer me volum neto 689 l
vëllimi neto total 689 l
Agjenti ftohës R 290
Sasia mbushëse e ftohësit të parë 125 g
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Dinamik
Klasa e klimës 3
Sicherheitsklasse 3
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +16 °C deri në 25 °C
Frekuenca 50-60 Hz
Vlera e lidhjes 5,0 A
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 143 / 250 / 76 cm
Pesha (me paketimin) 404 kg
Pesha (pa paketimin) 350 kg
Komandimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Gri
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava
Materiali hapësira e brendshme Alumin i lyer me të bardhë
Kullimi i ujit të shkrirjes
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
ecovadis 2021

ecovadis 2021

reddot Award

reddot Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.