SFT 1223

Vëllimi bruto total 1.160 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 143 / 250,0 / 76,0 cm

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Grupi i produkteve Ngrirës lart për supermarkete
GTIN 9005382252475
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 3.097,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 60 dB
Klasa e temperaturës * L1
Vëllimi bruto total 1.160 l
Agjenti ftohës R 290
Füllmenge 1. Kältemittel 125 g
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50-60 Hz
Vlera e lidhjes 5,0 A
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 143 / 250,0 / 76,0 cm
Pesha (me paketimin) 404,00 kg
Pesha (pa paketimin) 350,00 kg
Komandimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Gri
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava
Materiali hapësira e brendshme Alumin i lyer me të bardhë
Kullimi i ujit të shkrirjes
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.
reddot Award

reddot Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.