SGTs 1072

Vëllimi bruto total 1.033 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84,0 / 250,0 / 85,0 cm

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami i ashpërsuar i sigurisë përbëhet nga një disk i vetëm i trajtuar dhe i ngurtësuar posaçërisht i nxehtë, i cili ka një rezistencë më të madhe të goditjes dhe ndikimit dhe gjithashtu dëshmon të jetë i pandjeshëm ndaj ndryshimeve të mëdha të temperaturës.

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Mbulesa prej rrëshqitjes së qelqit siguron një pamje të qartë të produkteve të ruajtura dhe në këtë mënyrë siguron një prezantim efektiv dhe bindës të gjërave. Ato janë bërë prej xhami të sigurisë të përforcuar dhe prandaj janë veçanërisht rezistentë ndaj ndikimit të goditjeve.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Me ndihmën e elementeve të teflonit në profilet e guarnicionit, kapakët e frigoriferit banak mund të hapen dhe mbyllen me lehtësi. Koeficienti shumë i ulët i fërkimit të teflonit bën që kapakët e frigoriferit banak të rrëshqasin lehtësisht mbi njëra-tjetrën dhe prandaj është shumë e lehtë për t'u përdorur.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak për supermarkete
GTIN 9005382198094
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 2.396,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 62 dB
Klasa e temperaturës * L1
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 740 l
Vëllimi bruto total 1.033 l
Agjenti ftohës R 290
Füllmenge 1. Kältemittel 110 g
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50-60 Hz
Vlera e lidhjes 4,5 A 900 W
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84,0 / 250,0 / 85,0 cm
Pesha (me paketimin) 158,00 kg
Pesha (pa paketimin) 132,00 kg
Komandimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Gri
Ngjyra korniza e mbulimit Gri
Materiali dera/kapaku Kapak me xham me rrëshqitje
Brava
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Plastikë
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.
reddot Award

reddot Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.