Higjienikë dhe të lehtë për t'u përdorur

Frigoriferët e rinj banak Liebherr për supermarkete bindin me idetë inovative për kërkesat profesionale. Falë përdorimit të komponentëve modernë të sistemit të ftohjes, agjentit ftohës ekologjik dhe me performancë të lartë, si dhe sistemit preciz të komandimit, cilësia dhe freskia e produkteve ruhen në mënyrë të garantuar. Sistemi elektronik me prekje është ergonomik dhe është i integruar qartë në pjesën e pasme të frigoriferit.

Frigoriferët banak ngrirës dyqanet ushqimore

Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-9 nga 9

  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.