Përdorim i shkëlqyer dhe superkursim

Frigoriferët banak për supermarkete Liebherr bindin me idetë e shumta inovative për kërkesat profesionale. Në frigoriferët e bollshëm banak produktet e ngrira mund të ruhen në mënyrë optimale dhe të ekspozohen qartë dhe me efekt vizual tërheqës. Ne i njohim kërkesat e frigoriferëve banak për supermarketet dhe jemi të orientuar drejt këtyre kërkesave: si rezultat, gjatë fazës së zhvillimit në fokus janë komoditeti i shkëlqyer në përdorim, efiçenca e lartë e energjisë dhe prezantimi i duhur atraktiv i produkteve.

Pajisjet profesionale

Në gastronomi, tregti ose laborator - frigoriferët ftohës profesionalë Liebherr plotësojnë të gjitha kërkesat e profesionistëve. Pajisjet për përdorim profesional

Mediat sociale

Liebherr kalon në median sociale: Bëhuni pjesë e komunitetit tonë dhe merrni jo vetëm përkrahje në rast shërbimi, por edhe këshilla dhe truke për ruajtjen e përkryer të ushqimit tuaj. Liebherr në rrjetet sociale