Variantet fleksibël të instalimit

Frigoriferët e rinj banak Liebherr për supermarkete bindin me idetë inovative për kërkesat profesionale: frigoriferët e bollshëm banak mund të përdoren për t'i ekspozuar produktet e ngrira në mënyrë optimale, të qartë dhe me efekt vizual tërheqës. Gjithashtu garantohet që frigoriferët banak në versionin si pajisje individuale ose në versionin si pajisje të kombinuara të instalohen gjithmonë në mënyrë optimale sipas nevojave të klientëve.

Në versionin si pajisje individuale, frigoriferi banak duhet mbështetur me shpinë pas një muri.

Në instalimin në seri pajisjet duhen mbështetur me shpinë pas një muri.

Frigoriferët banak mund të instalohet si bllok me 4 copë, ku ata vendosen në shpinë me njëri-tjetrin.

Në kombinimin si ishull ftohjeje/ngrirjeje, ekzistojnë variante të ndryshme të instalimit të pajisjeve. Kështu për shembull, në secilën kokë të rreshtit mund të vendoset tërthorazi nga një frigorifer duke u konsideruar si "mbyllje" e ishullit.

Mediat sociale

Liebherr kalon në median sociale: Bëhuni pjesë e komunitetit tonë dhe merrni jo vetëm përkrahje në rast shërbimi, por edhe këshilla dhe truke për ruajtjen e përkryer të ushqimit tuaj. Liebherr në rrjetet sociale