BKv 5040 Frigorifer ftohës standard për furrat e bukës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi bruto total 491 l
Bruttovolumen Gesamt 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75 / 73 cm
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore)

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës standard për furrat e bukës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382166796
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 753 kWh/a
Klasa e klimës 5
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 375 l
Vëllimi bruto total 491 l
Bruttovolumen Gesamt 491 l
Bruttovolumen Kühlteil 491 l
Nettovolumen Gesamt 375 l
Nettovolumen Kühlteil 375 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 60 kg
Ndarja e ftohjes 491 l
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore)
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75 / 73 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 85 kg
Pesha (pa paketimin) 79,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +15 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Numri i rafteve mbajtëse 10
nga të cilat me rregullim të lartësisë 10
Materiali raftet mbajtëse Shina mbështetëse krom-nikel-çelik në formë L
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
ecovadis 2021

ecovadis 2021

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.